Ce putem face pentru tine?

Masuram nivelul radiatiilor electromagnetice

Ne deplasam la locatia ta si efectuam masuratori cu echipamente profesionale pentru a determina nivelul radiatiilor electromagnetice si a identifica sursele acestor radiatii.

Identificam sursele de radiatii din zona

Fie ca este vorba de antene GSM vizibile sau ascunse, de echipamentele WiFi din locatia ta sau din vecini, suntem capabili sa identificam toate sursele de radiatii prin masuratorile pe care le realizam.

Recomandam masuri de protectie

Pe baza masuratorilor realizate si a surselor de radiatii identificate, iti vom recomanda masurile de protectie impotriva radiatiilor electromagnetice cele mai potrivite pentru locatia ta.

Te ajutam cu implementarea masurilor de protectie

Suntem alaturi de tine in timpul implementarii masurilor de protectie impotriva radiatiilor si putem face o verificare finala, ca sa fii linistit ca ai facut treaba buna!

 
Când ar trebui să apelezi la noi?

Dacă nu ai verificat niciodată nivelul radiațiilor din locuința ta: Dacă până acum nu te-a îngrijorat fenomenul radiațiilor electromagnetice suficient cât să faci o verificare serioasă a situației în care se găsește locuința ta, ar trebui să o faci cât mai repede. Lumea modernă în care trăim aduce cu fiecare an o creștere a nivelului radiațiilor electromagnetice din spațiul nostru vital. Asta se datorează noilor echipamente generatoare de radiații care sunt instalate chiar în locuință (exemple: router WiFi, laptop, smart TV, tabletă, baby monitor, imprimantă etc.) dar și în proximitate (antene GSM, 5G, contoare WiFi de utilități, antene de radiocomunicații). Este important fii conștient de toate astea și să ții sub control nivelul radiațiilor printr-o serie de măsuri de protecție simple și deosebit de eficiente.

Când îți cumperi o nouă locuință: Ar trebui să ții seama de gradul de poluare electromagnetică din zonă, atunci când te decizi să cumperi o nouă locuință pentru tine și familia ta. Un audit profesional realizat de noi îți va pune la dispoziție un raport detaliat asupra nivelului real de radiații electromagnetice din locația respectivă, a surselor de radiații care afectează spațiul precum și al metodelor de protecție împotriva radiațiilor electromagnetice care pot fi implementate, mai ales dacă se plănuiește o renovare a imobilului.

Înainte de o renovare / modernizare a imobilului: Anumite măsuri de protecție împotriva radiațiilor electromagnetice implică ecranarea pereților, tavanelor sau a podelelor cu materiale protective și pot fi implementate numai ca parte a unei renovări generale a imobilului. Din acest motiv, renovarea devine o ocazie deosebit de favorabilă implementării unor măsuri de protecție împotriva radiațiilor electromagnetice, ocazie ce nu ar trebui ratată.

Când apar noi surse de radiații electromagnetice în zonă: Dacă observați că s-au instalat noi surse de radiații electromagnetice în proximitatea imobilului dvs. ar fi bine să solicitați un audit electromagnetic. Astfel de surse de radiații pot fi: antelele GSM, 3G, 4G, 5G, alte antene de radiocomunicații, antene radar sau contoare de utilități wireless, numite și "inteligente".